Alternatieve kerstmarkt

Op zaterdag 25 november 2023 wordt van 10:00 tot 14:00 uur weer de jaarlijkse Alternatieve kerstmarkt gehouden in De Heul. Noteert u deze datum vast in uw agenda, deze gezellige dag mag u beslist niet missen! Een greep uit de activiteiten:

  • Enveloppen trekken
  • Verkoop zelfgemaakte jam en vers fruit
  • Koffiecorner met gebak
  • Verkoop 2e hands huishoudelijke artikelen, elektra, kinderspeelgoed, etc.
  • Verkoop kerstkaarten en kerststukjes
  • Grabbelton
  • Knutselactiviteiten voor de kinderen

De opbrengst van de markt gaat dit jaar weer 100% naar een goed doel. Dit jaar is dat de Speelgoedbank. De speelgoedbank verzorgt verjaardags-, kerst , Sinterklaas en Suikerfeest cadeautjes voor kinderen tot 18 jaar, waarvan in het gezin geen geld is om dit zelf te verzorgen. Kijk ook op https://www.speelgoedbankgorinchem.nl/

Verkoop handdoeken en slabbetjes
In aanloop naar de Alternatieve kerstmarkt verkopen we badlakens en handdoeken met uw naam erop geborduurd. U kunt deze het hele jaar door bestellen. Dat scheelt ook weer voor de borduurster, want dan hoeft zij niet alles in een korte tijd te doen. De kosten voor een badlaken EUR 14,95 en voor een handdoek EUR 9,95. U kunt deze bestellen bij Lenie Donker op telefoonnummer 06-12251987 of via [email protected]

Wilt u helpen?
Graag! Wij kunnen alle hulp goed gebruiken. U kan helpen met het inleveren van 2e hands huishoudelijke artikelen, curiosa en/of speelgoed die wij voor het goede doel mogen verkopen, het bakken van iets lekkers voor bij de koffie of meld u aan als vrijwilliger. U kan helpen op de kerstmarkt zelf, maar ook bij voorbereidende werkzaamheden en workshops.

Inleveren 2e hands huishoudelijke artikelen, curiosa en/of speelgoed
U kunt uw spullen op donderdag 23 november van 13:00 tot 20:00 inleveren in de Johanneskerk. Dat kan ook op vrijdag 24 november van 9:00 tot 12:00. Het adres is Nieuwe Hoven 141, 4205 BC Gorinchem.

Wilt u voor ons bakken?
Wij verkopen uw baksels bij de koffie. U kunt uw baksels inleveren op vrijdag 24 november of zaterdag 25 november bij de keuken in de Johanneskerk. Denkt u eraan om uw bakvorm te voorzien van uw naam.

Maatschappelijke stage
Moet je nog punten halen voor je maatschappelijke stage? Meld je dan aan als vrijwilliger. De uren die je maakt worden officieel geregistreerd en tellen mee.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?
Contactpersonen voor de alternatieve kerstmarkt zijn Bart Kuijpers, Rini Schep en Rian van Middelkoop. U kunt contact opnemen via [email protected]