Kerkelijk Bureau

Het Kerkelijk Bureau doet de financiële administratie van de PGG. Het valt onder verantwoordelijkheid van het CvK.

Adres: Nieuwe Hoven 141, 4205 BC Gorinchem [email protected] 0183 626165

De ledenadministratie wordt per wijkgemeente gedaan door de wijkadministrateur in LRP, het landelijke registratiesysteem van de Protestantse Kerk in Nederland. De financiële module in dat systeem wordt door het Kerkelijk Bureau gebruikt. Onder andere voor Actie Kerkbalans, de vrijwillige kerkelijke bijdrage.

U kunt in het Kerkelijk Bureau ook de jaarrekeningen van de CvK en de Diaconie inzien. Het is nu mogelijk om de collectebonnen via internet te bestellen en te betalen via iDEAL. Kies hier voor ‘Webshop’. U maakt dan eenmalig een account aan. U kunt uw bestelling op komen halen in het Kerkelijk Bureau, maar in Gorinchem worden de collectebonnen ook gratis bezorgd. Wilt u ze op laten sturen naar uzelf of een ander? Dat kost € 2, – extra.

U kunt de collectebonnen ook gewoon kopen op het Kerkelijk Bureau, tijdens de openingsuren. U kunt er ook pinnen! Als u ze via de bank vooraf betaalt: VERMELD WEL UW ADRES in de bankoverschrijving! Deze krijgen we niet meer automatisch door i.v.m. de privacy-wetgeving.