Actie Kerkbalans

Ieder jaar vindt Actie Kerkbalans plaats.
Hier vindt u de uitleg.

Het in te vullen SEPA-formulier vindt u hier.
Met dit formulier machtigt u ons om uw bijdrage automatisch te incasseren in de maand(en) die u ieder jaar aan kunt geven. Deze machtiging blijft tot wederopzegging actief. Als u dit formulier uitprint en ondertekent dan kunt u het opsturen naar het Kerkelijk Bureau. Inscannen en mailen mag natuurlijk ook. Al meer dan 350 gemeenteleden maken hier al gebruik van!

U kunt ook via iDeal uw betaling(en) doen. Geef uw e-mailadres door en de betaalmaand(en) via [email protected]. Dan ontvangt u steeds een e-mail waar u de betaling mee kunt starten.

Indien u meedoet in Gift in Geld dan ontvangt u van ons een persoonlijke brief. Er komt geen loper bij u langs en u ontvangt geen e-mail over Kerkbalans.

We streven er naar om steeds meer leden via de e-mail te benaderen. We hebben dan minder lopers nodig en uw toezegging is eenvoudiger verwerkt. (Van de ruim 1900 uitnodigingen gaan er bijna 550 via de e-mail. 1350 gaan dus nog via lopers.)

U ziet hier onder de link naar het internet-formulier waarmee u uw toezegging kunt invullen en uw e-mailadres kunt laten gebruiken.
Formulier toezegging .

Rond de kerstdagen versturen we een testmail naar alle mailadressen die we gebruiken voor Kerkbalans. U NIET? Terwijl u wel daarvoor ingeschreven denkt te staan? Wilt u dan in uw SPAM-box kijken? Als het daar niet (meer) staat dan kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau: [email protected] U kunt ook via de link Formulier toezegging uw juiste e-mailadres invullen. Als u dat voor 31 december doet, dan gebruiken we het al in de weken erna. We verwachten dan wel dat u ook daadwerkelijk bijdraagt aan Actie Kerkbalans. Als dat niet het geval is dan halen we u weer uit de e-maillijst en komt er volgend jaar weer een loper langs.

Sinds eind 2022 hanteren wij iets andere instellingen waardoor de kans dat onze mail als SPAM wordt aangemerkt kleiner wordt. Maar het helpt als u [email protected] in uw e-mailadreslijst opneemt.