Actie Kerkbalans

Ieder jaar vindt Actie Kerkbalans plaats.
De uitleg vindt u hier.

Het in te vullen SEPA-formulier vindt u hier. Met dit formulier machtigt u ons om uw bijdrage automatisch te incasseren in de maand(en) die u ieder jaar aan kunt geven. Deze machtiging blijft tot wederopzegging actief. Als u dit formulier uitprint en ondertekent dan kunt u het opsturen naar het Kerkelijk Bureau. Inscannen en mailen mag natuurlijk ook.

Indien u meedoet in Gift in Geld dan ontvangt u van ons een persoonlijke brief. Er komt geen loper bij u langs en u ontvangt geen e-mail over Kerkbalans.

We streven er naar om steeds meer leden via de e-mail te benaderen. We hebben dan minder lopers nodig en uw toezegging is eenvoudiger verwerkt.
(Van de bijna 2000 uitnodigingen gaan er bijna 550 via de e-mail. 1450 gaan dus nog via lopers.)

U ziet hier onder de link naar het internet-formulier waarmee u uw toezegging voor 2019 kunt invullen en uw e-mailadres kunt laten gebruiken vanaf 2020.

Formulier toezegging (Het wordt in een nieuw venster geopend!)

Dit zijn de folders zoals die meegestuurd zijn naar de leden. In 2019 heeft iedere wijk een (gedeeltelijk) eigen versie.

Wijk1 Open Pastoraat
Wijk 2 Johanneskerk
Wijk 3 Grote Kerk
Wijk 4 Dalem / Gorinchem-Oost

Bijna 550 leden hebben op 21 januari 2019 een e-mail gehad. U NIET? Terwijl u wel daarvoor ingeschreven stond? Dan heeft u half december ook een e-mail gehad (vanuit een ander systeem, dat wel). Wilt u dan in uw SPAM-box kijken? Als het daar niet (meer) staat dan kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau.
[email protected]

In 2019 hanteren wij iets andere instellingen waardoor de kans dat onze mail als SPAM wordt aangemerkt kleiner wordt.