Over PGG

Jeugdwerk

Natuurlijk krijgt de jeugd bij ons alle aandacht. Maar dat doen we per wijkgemeente.

Vorming & toerusting

Wij beperken ons natuurlijk niet alleen tot de eigen stad!
Ook elders om ons heen vinden in kerken en seculiere ontmoetingsruimten vormende en toerustende activiteiten plaats die mogelijk voor ons Gorcummers interessant kunnen en zijn en daarover berichten wij hier, al dan niet door u op dat spoor gezet

Proeven en ervaren” is het thema van Vorming & Toerusting Gorinchem 2017-2018!!
Download HIER het programma van seizoen 2017-2018.

Uitgaven/kruispunt

Kruispunt is het kerkelijke periodiek van de Protestantse Gemeente Gorinchem. Het verschijnt gemiddeld 22 keer per jaar, bijna tweewekelijks. In de vakantie is de frequentie minder. Het blad geeft informatie over de erediensten, een meditatie, het laatste nieuws uit de wijkgemeenten en informatie vanuit de diaconie.
Een jaarabonnement kost € 16,- (lokaal bezorgd) per jaar of € 19,- per jaar voor een postabonnement. Aanvragen via kruispuntleden@pkngorinchem.nl .

Kerkdienst via internet

U kunt ook via Kerkomroep meeluisteren! En via de Kerkomroep-app kunt u zelfs een seintje krijgen wanneer de dienst begint en/of deze via Chromecast beluisteren op uw televisie! U kunt nu ook overal ter wereld uw collectebijdrage doen via de Protestant App.

E-mailservice

Sinds kort maken we gebruik van een ander nieuwsbrief verzend systeem. Volg onderstaande links om u aan te melden voor de diverse nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Wijkgemeente Open Pastoraat
Nieuwsbrief Wijkgemeente Johanneskerk
Nieuwsbrief Wijkgemeente Grote Kerk
Nieuwsbrief Wijkgemeente Dalem / Gorinchem-Oost