V&T Retraiteweekend Chevetogne

Hugo Moret

Datum/Tijd
14 feb 2020 - 16 feb 2020 | 16:00 - 15:00

Door: ds. Martine Wassenaar
Het westers katholieke (Benedictijnen) en oosters byzantijnse klooster te Chevetogne (in de Ardennen) is als bestemming gekozen voor het kloosterweekend.
Het is het enige voorbeeld van oecumene tussen de kerken van oost en west. De monniken komen uit verschillende landen. De voertaal is Frans.
De oosterse liturgie is zeer rijk aan symboliek, de kerk is van top tot teen beschilderd, de zang van de broeders wondermooi. In de omgeving kan goed gewandeld worden. Er zijn altijd heel veel belangstellenden die naar Chevetogne willen. Kortom, een buitenkans dat V&T dit kan boeken. Er is ruimte voor een groep van ongeveer 12 mensen.
De kosten zijn ca. € 100,00.
Wanneer je dit bedrag hebt overgemaakt op het banknummer van Vorming en Toerusting, is je reservering definitief. Dat betekent dat er geen geld teruggestort kan worden (tenzij zich echt onvoorziene omstandigheden voordoen).

Enkele dagen voor het betreffende weekend sturen wij een lijst van deelnemers en wie met wie kan meerijden. Heb je geen eigen vervoer, dan hoeft dat dus geen belemmering te zijn.
De aankomst is vrijdag 14 februari 2020 tussen 16.00 uur en 17.00 uur, het vertrek op zondag 16 februari 2020 omstreeks 15.00 uur.